Zmodo Camera Systeem

Een camera systeem van Zmodo is een innovatief systeem dat elke omgeving goed beveiligd. Voor elke sector is er een professionele oplossing. Denk hierbij aan camera’s,  bewakingssystemen en videoplatforms. De sectoren waarin Zmodo actief is zijn o.a. finance, logistiek, justitie, volksgezondheid, etc. De camera systemen karakteriseren zich door gemakkelijk in gebruik te zijn. Daarnaast zijn de systemen vooral betaalbaar. Zmodo levert met name aan consumenten en middelgrote bedrijven.

Beoordeling van ZModo Camera Systemen

Zmodo richt op een zo hoog mogelijke klantwaardering. Dit doen zij door innovative services te bieden middels hardware en software. Een levenslange productondersteuning is kenmerkend. Om de kwaliteit te bewaken is er een ISO9000 bevoegdheid en zijn er meerdere patenten vastgelegd. In Azie is er recentelijk een onderscheiding vor High-tech onderneming ontvangen en zijn zij beoordeeld als Certified Software Provider. Een professionele dienstverlening is waar het om draait.

Dit is terug te zien in de visie. “Wat goed is voor de klant is goed voor Zmodo”. Waar het hierbij voorbamelijk om draait is het leveren van innovatieve elektronische beveiligingsproducten. Het camere systeem is hier een goed voorbeeld van. Dit zorgt ervoor dat Zmodo een toonaangevend merk aan het worden is. In zowel intelligente beveiliging als in elektronica voor particulieren.

zmodo camera systeem

Inmiddels is Zmodo met name gespecialiseerd in het het produceren van betaalbare camerasystemen. Deze beschikken bijvoorbeeld over een uitstekende zicht in de nacht. De standaardbeeldkwaliteit is 720p. Een hoogwaardige HD Color CMOS lens staan garant voor superscherpe beelden. Herkennen van gezichten of kentekens zal hierdoor geen probleem meer zijn.

Benieuwd geraakt naar de producten? Bekijk hieronder alle Zmodo camera systemen.