NL Elftal Onderzetters

De Stenen Onderzetters van het Nederlands Elftal zijn zorgvuldig uitgekozen en ontworpen door Kaaswerk. De goals zijn o.a. gemaakt op het WK voetbal 2014 en het EK in 1988. De meest belangrijke en mooiste goals zijn als onderzetter verkrijgbaar. Leuke herinneringen aan de toernooien komen snel naar boven. Zet je drankje daarom voortaan tijdens een gezellige avond op een van deze unieke en stijlvolle onderzetters.

Let op: De KNVB is niet betrokken bij Kaaswerk. Wij zijn liefhebbers die mooie momenten willen delen.

De finale van het WK voetbal is het meest besproken sportevenement ooit op Twitter en Facebook. Op beide platformen werd het record dat was gevestigd tijdens de Superbowl 2013 verbroken. Een maand lang domineerde het WK alle kanalen en daarom is het tijd voor een round-up, wat zullen we ons over een aantal jaar nog herinneren van het WK? Deze onderzetters zijn daarom ideaal als aandenken aan dit toernooi in 2014.

De verwachtingen van het Nederlands elftal waren bijzonder laag gespannen. Mede hierdoor zetten Nederlandse bedrijven veel minder campagnes op dan tijdens het EK in 2012. Uiteindelijk leidde alle inspanning van Twitter dan ook tot records. De finale werd het meest betwitterde sportevent ooit. Ook Facebook meldde een record, al heeft dit social kanaal geen uitzonderlijke acties bedacht om het praten over het WK te stimuleren. Op basis van Social Media data is veel informatie te achterhalen. Hoe vaak wordt een hashtag gebruikt is daar nog het meest simpele voorbeeld van.