Over Kaaswerk

In 2015 zijn de vrienden Wouter en Jesse begonnen met het ontwerpen en verkopen van onderzetters. Inmiddels is deze shop verder gegaan onder de naam voetbalviltjes.nl. Kaaswerk is in de tussentijd uitgegroeid tot een platform waar verschillende producten worden aangeboden.

 

De blog

In onze blog leest u verschillende analyses. Zo brengen wij hoogtepunten rondom onderwerpen of persoonlijkheden op een net iets andere manier in kaart. Wij doen dit op basis van zoekinteresse. Wanneer werd er via google bijvoorbeeld op ‘Wesley Sneijder’ gezocht en wat er gebeurde tijdens de piekmomenten? Dit hebben we hieronder in chronologische volgorde weergegeven. Ook hebben we weer de reacties van verschillende fora gepakt om erachter te komen hoe het Nederlandse publiek op dat moment over het onderwerp dacht.

 

De producten

De producten in onze shop zijn stuk voor stuk geselecteerd op basis van persoonlijke ervaringen met de partnershops. Allen zijn op voorraad en te bestellen via de ‘Meer Informatie’-knop. Neem gerust een kijkje via deze link.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Binnen hoeveel dagen bezorgen jullie?

Afhankelijk van de bestelling duurt de verzending gemiddeld 2-3 dagen. Bij een bestelling van 4 stuks kunnen wij dit als brievenbus pakketje verzenden. In dit geval kan de bestelling de volgende dag al bezorgd zijn. Een grotere bestelling leveren wij altijd binnen 3 dagen.

Kan ik producten retouren?

Uiteraard kunt u de producten gratis binnen 2 weken retouren. Helaas beschikken wij nog niet over een antwoordnummer. U kunt de producten retouren naar het postadres (linksonder op de pagina). Wij storten het volledige bedrag (inclusief retourkosten) binnen een dag terug op uw rekening. Stuur bij het retouren even een mailtje naar info@kaaswerk.nl met vermelding van uw ordernummer.

Zijn er ook andere goals te bestellen?

Naast ons standaard aanbod kunt u ook zelf goals aanvragen. We streven ernaar om zoveel mogelijk aangevraagde goals in de shop aan te bieden. De input van voetbalfans waarderen wij enorm. Bekijk dius gerust de aanvraag-pagina en wie weet ligt jouw favoriete goal binnenkort in onze shop!

Kan ik ook zakelijk bestellen?

Vooral de kartonnen viltjes zijn populair bij cafe’s, sportclubs en buurtverenigingen. Uiteraard is het mogelijk om een zakelijke bestelling te plaatsen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en de verdeling van goals. Via info@kaaswerk.nl kunt u een prijslijst (inclusief staffelkorting) opvragen.

Worden de viltjes ook per club geleverd?

Indien u kartonnen viltjes wilt bestellen voor uw café, sportclub of buurtvereniging en alleen goals van een bepaalde club wilt, is het mogelijk om een bestelling op maat te doen. Hiervoor kunt u het best contact opnemen via info@kaaswerk.nl. Zo leveren wij bijvoorbeeld viltjes aan café’s in verschillende steden. U begrijpt dat het dan extra leuk kan zijn om alleen goals van de plaatselijke voetbalclub te hebben. Neem dus gerust contact op!