Over Kaaswerk

In 2015 zijn de vrienden Wouter en Jesse begonnen met het ontwerpen en verkopen van onderzetters. Inmiddels worden de onderzetters landelijk verkocht en komen er steeds meer goals bij.

De producten van Kaaswerk zijn in meerdere opzichten uniek. Zo zijn de doelpunten stuk voor stuk geselecteerd door echte fans en door ons vormgegeven. Vervolgens zijn deze geprint op stenen onderzetters.

Niet zomaar een voetbal onderzetter

De onderzetters zijn meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Echte voetbalfans zullen de goals namelijk snel herkennen. De beleving is waar het ons om draait. Het ideale moment om de mooiste herinneringen, zoals bijvoorbeeld ‘die ene belangrijke goal’, nog eens op te halen is natuurlijk tijdens een drankje. Een betere combinatie bestaat er dus niet om je drankje neer te zetten op een onderzetter die deze mooie herinneringen bevat.

productfoto2

Mooi design voor alle ondergronden

Voetbal onderzetters ogen vaak goedkoop en bevatten bijvoorbeeld alleen een logo of wapen. De onderzetters van Kaaswerk zijn in bijna elk huishouden te gebruiken en zien er op veel verschillende ondergronden goed uit. De onderkant is volledig afgewerkt met anti-krasvilt.

Wekelijks nieuwe goals

In de shop zijn alle goals te vinden die op dit moment besteld kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om goals aan te vragen. Aangevraagde goals worden meestal binnen een week ontworpen en zijn vervolgens vrijblijvend te bestellen.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Binnen hoeveel dagen bezorgen jullie?

Afhankelijk van de bestelling duurt de verzending gemiddeld 2-3 dagen. Bij een bestelling van 4 stuks kunnen wij dit als brievenbus pakketje verzenden. In dit geval kan de bestelling de volgende dag al bezorgd zijn. Een grotere bestelling leveren wij altijd binnen 3 dagen.

Kan ik producten retouren?

Uiteraard kunt u de producten gratis binnen 2 weken retouren. Helaas beschikken wij nog niet over een antwoordnummer. U kunt de producten retouren naar het postadres (linksonder op de pagina). Wij storten het volledige bedrag (inclusief retourkosten) binnen een dag terug op uw rekening. Stuur bij het retouren even een mailtje naar info@kaaswerk.nl met vermelding van uw ordernummer.

Zijn er ook andere goals te bestellen?

Naast ons standaard aanbod kunt u ook zelf goals aanvragen. We streven ernaar om zoveel mogelijk aangevraagde goals in de shop aan te bieden. De input van voetbalfans waarderen wij enorm. Bekijk dius gerust de aanvraag-pagina en wie weet ligt jouw favoriete goal binnenkort in onze shop!

Kan ik ook zakelijk bestellen?

Vooral de kartonnen viltjes zijn populair bij cafe’s, sportclubs en buurtverenigingen. Uiteraard is het mogelijk om een zakelijke bestelling te plaatsen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en de verdeling van goals. Via info@kaaswerk.nl kunt u een prijslijst (inclusief staffelkorting) opvragen.

Worden de viltjes ook per club geleverd?

Indien u kartonnen viltjes wilt bestellen voor uw café, sportclub of buurtvereniging en alleen goals van een bepaalde club wilt, is het mogelijk om een bestelling op maat te doen. Hiervoor kunt u het best contact opnemen via info@kaaswerk.nl. Zo leveren wij bijvoorbeeld viltjes aan café’s in verschillende steden. U begrijpt dat het dan extra leuk kan zijn om alleen goals van de plaatselijke voetbalclub te hebben. Neem dus gerust contact op!