Vraag je favoriete goal aan

Nog lang niet alle memorabele goals zijn te bestellen. Zelf zijn we druk bezig met het zoeken naar de filmpjes die bij de goals horen. Wil jij ons hierbij helpen? Stuur dan een mailtje naar info@kaaswerk.nl met een link naar het filmpje van jouw favoriete goal. We doen ons best om alle goals zo snel mogelijk te bekijken. Inmiddels zijn er al veel goals aanvraagd en te bestelen in de shop.

Help ons met nieuwe goals

Zelf zijn wij constant bezig met het toevoegen van nieuwe goals. Er kunnen namelijk niet genoeg mooie momenten worden vastgelegd. In samenwerking met jullie, de echte fans, kunnen we het aanbod uitbreiden. De meest populaire en memorabele doelpunten worden op deze manier beschikbaar. We krijgen vaak verzoeken voor goals die erg onduidelijk zijn. Probeer daarom beeldmateriaal van goede kwaliteit aan te leveren. Als de spelers niet duidelijk te zien zijn, probeer deze dan zelf te vermelden in je aanvraag. Dit zou ons enorm helpen. Als we de producten hebben toegevoegd met de goal die je hebt aangevraagd sturen we je een mail met een melding dat de goal te bestellen is. Het bestellen is natuurlijk geheel vrijblijvend.

IMG_8264.JPG

Hoe het werkt

Als je een mailtje hebt gestuurd met het doelpunt naar keuze zullen wij binnen 2 dagen reageren. Wij laten je dan weten of het voor ons mogelijk is om de goal te maken en per wanneer wij verwachten dat deze in de shop verkrijgbaar is. Houdt ook onze social media pagina’s in de gaten om te zien welke goals wij toevoegen. Onder dit bericht vind je de kanalen waar wij actief zijn. Volg ons ook voor exclusieve aanbiedingen en acties.

Eerder Aangevraagde Goals