Retourneren

U heeft het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van de producten deze zonder opgave van redenen naar ons te retourneren met behulp van de pakbon die bij uw levering wordt geleverd. (De retourtermijn van 14 dagen gaat dus in op de dag na ontvangst) De goederen dienen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd te worden indien redelijkerwijs mogelijk.

Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, ontvangt u het volledig bedrag terug (inclusief de kosten van de heenzending). De kosten van de retourzending komen voor uw eigen rekening, mits het een fout van ons of de verzender (PostNL) betreft. Eventuele bedragen worden zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding teruggevorderd.

Mocht u per ongeluk een defect of verkeerd product hebben ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk dit binnen 7 dagen na ontvangst te melden. U kunt hiervoor telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. U ontvangt van ons een vervangend product of het volledige aankoopbedrag (inclusief de kosten van de heen- en retourzending) terug.

Retouren kan naar het volgende adres:

Kaaswerk
C.W. Bruinvisstraat 25
1815XT Alkmaar