Stenen Onderzetters

De meest originele stenen onderzetters vind je hier. Het zijn namelijk niet zomaar onderzetters. Belangrijke doelpunten zijn stijlvol op het steen geprint. Voor voetbalfans en designliefhebbers is dit product een absolute must. Daarnaast is het een leuk cadeau voor je (voetbal)vriend. Of natuurlijk een ideaal cadeau voor vaderdag. Bekijk daarom de shop of lees hieronder alles over de onderzetters die nog niet in andere shop te koop zijn. Kies je favoriete club en zoek de goals die je leuk vindt. Als je de goal niet kan vinden is het ook mogelijk om deze aan te vragen. Bekijk hiervoor onze pagina waar iedereen zijn favoriete goal aan kan vragen.

Stijlvol en uniek

Stenen onderzetters zien er vaak mooi uit maar vervelen snel. Zet je drankje daarom tijdens een gezellige avond eens op een stijlvolle onderzetter. Wat dit product uniek maakt is de bedrukking. De doelpunten die erop zijn afgebeeld roepen gegarandeerd mooie herinneringen op. Wat is nou een mooier moment om die herinneringen te beleven dan tijdens een gezellige borrel.

 

Steen op tafel

Bent u bang om de onderzetters op uw mooie tafel te leggen? Dit is nergens voor nodig. De onderkant is volledig afgedekt met een beschermlaag. Zowel op uw tafel als op de onderzetter zelf ontstaan geen kringen.

Bekijk de shop

Als je nieuwsgierig bent geworden naar hoe de onderzetters er precies uitzien, bekijk dan gerust onze shop of proef eerst de sfeer van Kaaswerk. Bestellingen boven €25 verzenden wij gratis. Als u een set van 4 besteld wordt dit verzonden met een brievenbuspakketje waarvoor u niet thuis hoeft te zijn om de stenen onderzetters in ontvangst te nemen. Bent u benieuwd naar hoe wat onze klanten van ons vinden? Bekijk dan de beoordelingen.

Onze hardlopers